Augustijnenstraat 25c Nijmegen

Contact ons voor de prijs
Huren
Soort aanbod: Winkel
Grootte (M 2)
137

Omschrijving

Bovengenoemd winkelpand is gelegen in het centrum van Nijmegen nabij plein 1944 en De Waagh. De bereikbaarheid met openbaar vervoer is hierdoor uitstekend te noemen. Daarnaast biedt het centrum van Nijmegen voldoende parkeergelegenheid (fiets en auto) voor het winkelend publiek.

Het pand is door zijn ligging zeer geschikt voor detailhandel. Als ondernemer kunt u hierdoor mogelijk extra profiteren van de aanloop op de marktdagen (maandag en zaterdag).

De beschikbare ruimte, circa 137m2 groot, is gelegen op de begane grond en het souterain (exclusief inpandige parkeerplaatsen!). In de bijlage treft u een plattegrond van het pand, helaas beschikken we (nog) niet over up to date foto’s.

Momenteel bedraagt de jaarhuur € 27.600,- exclusief BTW. De overeenkomst wordt aangegaan voor 5 jaar met 5 optie jaren (let op; voornoemde is bespreekbaar)!

Namens de huurder melden wij u dat het overnemen van inventaris tot de mogelijkheden behoort.

Nieuwsgierig geworden naar het pand? Neem voor het inplannen van een bezichtiging dan contact met ons via telefoonnummer 024 3888555 of via mail@meldpuntpbo.nl.

https://www.speurders.nl/overzicht/woningen-te-koop/bedrijfsruimten/winkelpand-te-huur-nijmegen-augustijnenstraat-179960864.html