Te huur: Appartement 225 B in Berg en Dal Berg en Dal

€ 750
Huren
Soort aanbod: Appartement
Kamers
1

Omschrijving

TE HUUR (Appartement 225 – B) Berg en Dal

1-kamerappartement (25 m2) met vrije uitloop op riante (gemeenschappelijke) tuin op de begane grond van het appartementencomplex Groot Berg en Dal. Het complex is gelegen aan de Oude Kleefsebaan in een bosrijke omgeving met veel wandel- en fietsroutes.

Indeling:
Begane grond / souterrain
Ingang appartementencomplex met beveiligde entree, intercom en toegang tot de lift.

Appartement:
Entree, hal met garderobe
Badkamer met wastafel, bad met douche en toilet, bidet
Lichte ruime woonkamer met open keuken

Bijzonderheden:
Tegenover het appartementencomplex is een huisartsenpraktijk gelegen. Op loopafstand (om de hoek) is een praktijk voor fysiotherapie en een tandtechnische praktijk gevestigd.
Vanuit het appartementencomplex kunt u tegen een vergoeding gebruik maken van onder andere restaurant, thuiszorg, kapster, pedicure en activiteiten zoals biljart, filmvoorstelling, et cetera.

Bereikbaarheid:
Er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid op het terrein. De bushalte is gelegen voor het appartementencomplex, welke u brengt naar het centrum van Nijmegen, Beek, de winkels in Nijmegen Oost.

Huren / huurprijs:
Dit appartement is te huur per voor een periode van tenminste zes maanden. De huurprijs per maand bedraagt € 750,00 (exclusief energiekosten (ongeveer € 70,00 per maand) en inclusief overige servicekosten). Er geldt een borg van 2 maanden huur (inclusief energiekosten en servicekosten) en € 50,00 eenmalige administratiekosten.

Interesse:
Neem contact op met Meldpunt PBO via 024 3888555 / mail@meldpuntpbo.nl