Te koop/te huur Spoorstraat 91 Gennep Gennep

€ 1.395
Huren

Omschrijving

Winkelpand op een toplocatie in het hartje van centrum Gennep aan de Spoorstraat 91 en is goed per auto te bereiken. De Spoorstraat is een druk bezochte winkelstraat met veel detailhandel en horeca.

Indeling:

Entree (frontbreedte circa 5 meter) met warmtegordijn, winkelruimte (circa 90m2) voorzien van airco, toilet, keuken, kantoorruimte en ruime kelder (circa 80m2), ideaal geschikt voor opslag.

Opleveringsniveau:

De winkel wordt in de huidige staat opgeleverd.

Bestemming:

– Detailhandel
– Dienstverlening

Huurprijs

Dit winkelpand is te huur voor een periode vanaf 6 maanden. De huurprijs per maand bedraagt
€ 1.395,00 exclusief BTW. Er geldt een waarborgsom ter grootte van 3 maanden. De huurder is verantwoordelijk voor het afsluiten van alle nutsvoorzieningen.

Koopprijs
Dit winkelpand is te koop voor € 201.000,00 kosten koper. Notaris is door verkoper te bepalen!

Informatie gemeente Gennep

De gemeente Gennep ligt in een prachtige natuurlijke omgeving in het uiterste puntje van Noord-Limburg, op circa 40 km van Venlo en circa 20 km van Nijmegen.
Er is voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur en in de directe omgeving (blauwe zone!). Het openbaar vervoer vindt plaats per bus. De A77 en A73 liggen op korte afstand van waaruit verbinding met de rest van Nederland en Duitsland is. Vliegveld Airport Weeze vindt u net over de grens en is te bereiken in circa 20 autominuten.
Gennep heeft een ruim aanbod aan winkels en horeca. Er zijn meerdere huisartsenpraktijken, diverse tandartsen, fysiotherapeuten en logopedisten gevestigd. De dichtstbijzijnde ziekenhuizen vindt u in Boxmeer en Nijmegen.Voor een bezichtiging kunt u contact met ons opnemen. Tijdens kantooruren zijn wij bereikbaar op 024 3888555 of op mail@meldpuntpbo.nl